FAQ

Ofte Stilte Spørsmål

Vi tar de fleste korttyper med terminal og kontanter. Det ligger også en minibank rett ved vårt lokale, Sparebanken Møre Ålesund sentrum.

Se priser her. Om telefonen eller reparasjonen ikke er ført opp, ta kontakt med oss. Reparasjonene kan se ut som de er dyre, men med kvalitet i arbeidet, orginale deler, og 12 mnd garanti så varer mobilen mye lenger!

Eksempel: På iPhone 4 er LCD-panelet og glasset/touch-panelet limt sammen, noe som gjør det nesten umulig å bytte kun glasset med et bra resultat. Derfor må hele fronten, med LCD og alle andre deler byttes ut komplett, selv om LCD-panelet ditt ikke er knust.

Vi i iFixPhones holder til i Ålesund sentrum, rett ved Modo, kort avstand fra ålesund storsenter, klikk her for å se kart. Det er mulighet for å parkere i gaten utenfor lokalet vårt, hos Ålesund Storsenter (1 time gratis) og i kipervika parkeringshus. iFixPhones har adresse Keiser Wilhelmsgate 36, 6003 Ålesund.
I nesten alle tilfeller får du tilbake enheten innen en time. Dette får du info fra oss om når du leverer enheten.
I de aller fleste tilfeller er har enheten allrede mistet sin garanti pga. fallskader, vennskade etc. Hos Apple er standard garanti 5 år om enheten er kjøpt privat eller 1 år om den er kjøpt på bedrift. Deg som kunde bør finne ut av om du vil reklamere hos selger, leverandør eller reparere den raskt med ny garanti hos iFixPhones. Ta Kontakt Her.
Alle deler som iFixPhones reparerer har vi 12 mnd garanti på, og vil utbedre feilen om det skulle vise seg å oppstå funksjonsfeil. Selvpåførte skader som vann- og fallskader dekkes som normalt ikke av dette. Telefoner som selges av iFixPhones har 12 mnd garanti på hele telefonen ved funksjonsfeil, heller her dekkes ikke selvpåførte skader som normalt.

Kom innom med telefonen så tar vi en titt! Visste du at vi har 90% suksessrate med vannskade? Ingen grunn til å vente.