Om Oss

Noe om oss og hva vi reparer

Vi reparerer

iFixPhones ble etablert i 2014 og har idag 4 ansatte. Vi har i januar 2015 åpnet helt nyoppussede lokaler i hjertet av Ålesund. Vi satser stort på reparasjon og salg av tilbehør til mobiler og nettbrett.

I juli 2016 åpnet vi i topp moderne lokaler i Molde, dermed har iFixPhones to steder våre kunder kan levere enhetene sine for reparasjon!

Samsung
20%
Apple
70%
Sony
10%

Ansatte

Ulrik Erlandsen
Daglig leder

Kristian Simenstad
Reparatør

Ulf Huse
Daglig leder

Nicolas Sperre
Reparatør

Kundeomtale

Knuste skjermen min, rakk ikke å levere den i lokalet. Men, med super service så fikk jeg levert den å fikset telefonen selv etter stenge tid. ☺️ skjermen er god som ny, å ett års forsikring på reparasjonen i tillegg er ikke verst ! Anbefales på det sterkeste ! Super fornøyd !:) (Fra vår Facebook)

Silje Solheim,
Ålesund

Utmerket på alle måter. Dyktige folk, levere raskt med god kvalitet og rimelige priser. (Fra vår Facebook)

Alf Ruben Kvamme,
Ålesund

Eg vil gjerne takke alle på iFix-phones for å ha reparert min iPhone 4. For en jobb dere har gjort, fantastisk god service og rask behandling!

Dere har vært svært profesjonelle i måten de har håndtert min reparasjon, kommunisert hvert steg på veien, helt til min iPhone ble fikset.

Ole Jensen,
Molde

Eg hadde min iPhone 4-skjerm reparert av disse gutta, det er veldig positivt at reparasjonen ble gjort svært raskt (i løpet av en dag), og telefonen var tilbake hos meg veldig raskt også.

Kvaliteten av reparasjonen er svært bra og jeg vil med glede anbefale ifixphones.no til alle mine venner som trenger dette.

Maria Nerland,
Ålesund