Vi tilbyr

Reparasjoner og produkter

Gode ting kommer til den som ikke har tid til å vente.

Ta Kontakt Her!

Reparasjon

Mobiler og Nettbrett

iFixPhones tilbyr profesjonell og raskt reparasjon og service av mobil og nettbrett i Norge.

Dersom garantien på enheten din er utgått, er det ofte kostbart å sende den inn til sertifiserte verksteder. Prisene er faktisk så høye, at de fleste velger å kjøpe seg en ny mobil eller nettbrett. Det skal lønne seg for deg som kunde å sende enheten til iFixPhones. Vi har alt av serviceverktøy og service datautstyr på verkstedet, og kan reparere alle mobiler og nettbrett på lik linje med sertifiserte verksteder.

 • Originaldeler

  Alle deler vi bruker er originale for å sikre best kvalitet og at enheten er så god som ny!

 • Kundeservice

  I alle ledd ønsker vi å gi kunden den beste opplevelsen av å reparere enheten hos oss.

 • Raskest

  Vårt fokus har helt siden oppstarten vært å være raskest, slik at du slipper å vente.

 • 12 mnd garanti

  Vi har tolv måneder garanti på alle våre reparasjoner av mobil og tablet, trygghet for våre kunder.

Produkter i butikk

Vi har en rekke produkter til mobil og tablet tilgjengelig

iFixPhones tilbyr en bred portefølje av tilbehør til mobile enheter som gir kundene våre anledning til å utvide mulighetene og bevaringen av enheten. Vi vet at produktene våre kan gjøre en forskjell som virkelig betyr noe for deg. Ikke bare i dag men også på lang sikt, slik at du kan se frem til en enhet som er bedre og mer beskyttet. Prøv selv og ta en titt på vår produkt-kolleksjon, og du vil finne noe nyttig med en gang.

Vi forsøker å gi den beste kunde-opplevelsen hver dag, og vi prøver hele tiden å tilby det viktigste av mobiltilbehør. Det er fordi vi vet hva du står overfor hver dag med den mobile enheten din.

Vi holder til lokalt for deg der du er, kun kort gåavstand fra Ålesund Storsenter.

Våre framtidsvisjoner

Målsettingen til iFixPhones

Mobilreparasjon i Ålesund har siden oppstarten vært iFixPhones viktigste satsningsomeråde. Vi reparerer Apple iPhone, Apple iPad, Samsung Galaxy, Sony Xperia, Htc og mange fler. Vi har som mål til enhver tid å ha et fullsatt lager slik at din reparasjon vil kunne gjøres på normalt under en time. Knust skjerm, hjemknapp, kamera, vannskade, vi har som mål å klare det meste av reparasjoner, og med flere års erfaring i ryggen er de ansatte klar for neste kunde.

På siden av reparsjonene har iFixPhones startet en satsing på å kunne tilby mobiltilbehør på vårt nye lokale, hvor storselgere som, mobil og nettbrett deksel, hodetelfoner, mobilladere og skjermeskyttere/Though-Glass. Med dette har iFixPhones som mål å kunne tilby alt en kunde trenger til sin mobile enhet.